Τεχνικη υποστηριξη +30.6989740460 +30.6973204092

Κεντρο Ελεγχου Σηματων

Κέντρο Ελέγχου Σημάτων

Αναλαμβάνουμε τη σύνδεση των συστημάτων ασφαλείας του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου ολόκληρο το 24ωρο. Το Κέντρο Ελέγχου (Κέντρο Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων Συναγερμών) λειτουργεί αδιάκοπα κυριολεκτικά και φροντίζει εσείς να μένετε ήσυχοι και μακριά από την έκθεση στο κίνδυνο. Η επικοινωνία του συστήματος ασφαλείας με τον κέντρο λήψης σημάτων και η εξ’ αποστάσεως συνεχής υποστήριξη του χώρου, είναι υψίστης σημασίας γιατί παρέχει όλες εκείνες τις δυνατότητες που εξασφαλίζουν και έχουν ως σκοπό τη μόνιμη και αδιάκοπη παρακολούθηση του χώρου σας. Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα αυτά γίνονται σε πραγματικούς χρόνους και με ζωντανή σύνδεση. 

Η Creta Security Systems σας παρέχει αυτή τη δυνατότητα με υπευθυνότητα και με πραγματικά αποτελέσματα. Το σύστημα ασφαλείας συνδέεται με τον Κέντρο Λήψεως Σημάτων  της εταιρίας Armaos, μέσω PSTN, ISDN, GSM και IP. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, το σύστημα ασφαλείας θα εκπέμπει όλα τα σήματα στο Κέντρο Λήψεως  και ακολούθως οι χειριστές , θα σας ενημερώνουν για όλες τις ενέργειες που γίνονται και αφορούν την παροχή υποστήριξης του προσωπικού σας χώρου. Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων  λαμβάνει σήματα από συναγερμούς, διακοπή τηλεφώνου ή ηλεκτρικού ρεύματος, πτώσης τάσης μπαταρίας αυτονομίας, ενεργοποιήσεις και απενεργοποιήσεις του συστήματος, έλεγχο ωραρίου κλπ. 

Με αυτό τον τρόπο εσείς αποκτάτε πλήρη εικόνα της κατάστασης ασφαλείας που επικρατεί στο χώρο σας.

Το 24ωρο Κεντρο Εποπτείας , που είναι εγκατεστημένο στο Ηράκλειο  Κρήτης , εποπτεύει  την λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας ,πυρανίχνευσης , κλειστού κυκλώματος TV και ενημερώνει τους αρμόδιους και τις αρχές σε περίπτωση διάρρηξης , φωτιάς κλπ 

Λαμβάνει σήματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω της τεχνολογίας IP, TCP /IP, GSM/GPRS.Εξυπηρετεί πάνω από 5.000 πελάτες .

Η εταιρία ARMAOS Α.Ε. εδώ και 35 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και κόστους.
Διαθέτει  ISO 9001 από το 2001 & υπερσύγχρονο, υψηλού επιπέδου, μηχανογραφικό σύστημα.